Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

3D atvirutės gamyba Šv. valentino dienai

Artėja vasario 14d.- visų įsimylėjėlių šventė💓!!!!

Kad ir kaip visi šnekėtų, kad tai banali šventė, tačiau juk tai meilės diena! Ar gi gali būti meilė banali? Meilė juk toks gražus jausmas! 

Artėjant Šv. Valentino dienai IMSEMA kviečia šiai dienai pasiruošti kūrybiškai, ir savo mylimuosius nustebinti šiltomis, rankų darbo dovanomis. 
Šiandien jums pademonstruosime kaip galima įvairiomis dailės ir rankdarbių priemonėmis iš www.imsema.lt pasigaminti nuostabią 3D atvirutę. 



Jums reikės: 
3. Žirklių, kanceliarinio peiliuko arba pjaustyklės;
4. Pieštuko ir liniuotės;
5. Pieštukinių klijų;
9. popierinių padėkliukų puodeliui ar kitų dekoracijų.


1. A4 kartoną išmatuojame ir lygiai nukerpame, kad būtų kvadratas 21x21cm



2. Perlenkiame lygiai per pusę. 


3. Perlenkiame dar kartą per pusę.


4. Liniuote įrėžiame įstrižą liniją nuo vieno kampo iki vidurio ir sulenkiame.



5.  Iš „kraft“ arba spalvoto popieriaus iškerpame 3vnt kvadratų 9,5x9,5 cm.
6. Vieną kvadratą įstrižai padaliname pusiau
7. Priklijuojame prie pagrindo 



8. Sulenkiame ir nedekoruotą dalį priklijuojame po dekoruota.



9. Išsikerpame 9,5x9,5 cm kvadratą iš įdomesnio popieriaus ir paklijuojame ant viršelio.
10. Išsikerpame 4cm pločio juostelę iš pagrindo popieriaus arba kito patinkančio, sulankstome, kad laisvai galėtų įsidėti ir išsiimti atvirutė ir suklijuojame.




11. Dekoruojame juostelę. Atsikerpame 3x9,5cm juostelę iš „kraft“ ar kito norimo popieriaus. Naudodami skylamušį kraštui, dekoruojame vieną juostelė kraštą.



12. Dekoratyviniu, širdutės formos skylamušiu išsikerpame širdutes ir paklijuojame ant dekoruojamos juostelės.


13. Išsirenkame patinkančią lipnią dekoratyvinę juostelę, atsimatuojame ilgį, ir atlipinus apsauginį sluoksnį priklijuojame.
         

14. Pasirinktai dekoruojame atvirutės vidų- galima klijuoti širdutes, dekoratyvines juosteles, lipdukus,personalizuoti  nuotraukomis, užrašyti užrašus ir t.t.



15. Per vidurį norimą klijuoti dekorą prie pagrindo priklijuojame tik per pusę, kad galėtų atvirutė laisvai lankstytis.


                           

16. Jūsų atvirutė baigta! Dedikuokite ją savo mylimiesiems, ir manau, tikrai juos nudžiuginsite :) 

Mylėkite ir būkite mylimi!

UAB "Imsema"

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šįkart veiduose nepakartojama, savitą, iškart atpažįstamą braižą turinti tapytoja Inga Noir Mrazauskas. Susitikome paplepėti dar žiemai nesibaigiant, tačiau pokalbis buvo toks šiltas, kad prisimenant jį, atrodo pavasaris jau senų seniausiai atkeliavęs:)  Labai įdomu buvo paslampinėti po menininkės namus...O dar tos dirbtuvės viršutiniame aukšte.... Nekasdien juk geri kavą apsuptas tokia ramybe alsuojančioje ir aliejiniais dažais dvelkiančioje aplinkoje ! Tapytoja Inga Noir Mrazauskas Kviečiame paskaityti visą interviu su menininke ir aplankyti jos internetinę svetainę, kur panirsite į tikrą meno pasaulį  http://inganoir.com/ . Iš kur esi kilusi ir kaip menas atsirado tavo gyvenime? Esu gimusi ir užaugusi Vilniuje. Vizualieji menai mane domino nuo pat vaikystės; mėgau piešti tiek kiek save pamenu. Jau tada, kai vaikystėje supratau, kad per piešinį man patinka išreikšti save, žinojau, jog norėčiau toje srityje dirbti. Baigiau dizaino studijas, tačiau galiausiai pasi

Kūrybinė pamokėlė “Darbo knygos, užrašų knygutės, albumo ar telefono dėklo dekoravimas“

Artėja gražiausios metų šventės, ir taip norisi nustebinti savo pačius  brangiausius artimuosius ir draugus vienetinėmis nepakartojamomis  dovanomis. IMSEMA  www.imsema.lt  kartu su dailės bei dekoravimo priemonių gamintojais TAIR  http://www.tairtd.ru  siūlo jums puikią idėją ir žingsnis po žingsnio parodo, kaip nesudėtingai, savo paties rankomis, ją pasigaminti 😊.  Sugebės kiekvienas, o rezultatas nustebins! Dienoraščio, telefono dėklo ar kito Jūsų pasirinkto objekto dekoravimui jums reikės šių priemonių: • Pavyzdyje dekoruotas A5 formato dienoraštis, tačiau jūs galite apsirinkti kažką įdomesnio 😊 ; • liniuotė; • matlankis; • priemonės paviršiaus nuriebalinimui (alkoholio sudėties valiklį pirma išbandykite ant nedidelio plotelio, kad įsitikintumėte, jog valiklis nekenkia ir nepakeičia dekoruojamo objekto spalvos; • medvilniniai tamponėliai arba vatos pagaliukai, klaidų nuvalymui- kas gi neklysta :D ; • "TAIR" akrilo kontūrai stiklui:

Svečiuose menininkė APPIAS ALBINA

Šiandien Imsemoje svečiavosi nepakartojama jauna menininkė Appias Albina, kurianti išskirtine grafikos technika. Taip malonu buvo šnekučiuotis apie kūrybą, gyvenimą ir net orą, o akyse matyti žibantį kūrybinį potencialą. Kviečiame susipažinti artimiau ir pasigrožėti nuostabiais  APPIAS ALBINA kūriniais. Visais Appias Albina kūriniais pasigrožėti galite čia:  https://www.appiasalbina.com/monotype 1.   Iš kur esi kilusi ir kaip menas atsirado tavo gyvenime? Esu Albina Appias (tikrasis vardas Jevgenija Jones), Vilnietė, visada gyvenau čia. Labai myliu šį miestą, sunku būtų su juo išsiskirti. Čia baigiau dailės akademiją, gavau grafinio dizaino magistro laipsnį. Visada svajojau būti tapytoja, bet įstojau į dizainą, nes šį profesija atrodė “aiškesn ė“  tėvams, o tapyt, sakė jie, visada galėsi ir dizainere būdama – nemelavo 😊 2.   Apibūdink savo meną, kaip gimė mintis užsiimti šia technika? Mano technika yra unikali, didesnio formato Autorinė Monotipiją